L’ampolla Vikan per a la recollida de condensats permet recollir mostres d’aquesta matèria a la indústria alimentària per detectar si existeix contaminació bacteriana.

 

 

Ja hem remarcat en més d’una ocasió la importància de mantenir els bacteris a ratlla a la indústria alimentària.

El principal objectiu d’aquesta acció és garantir la seguretat alimentària i, per tant, el benestar dels consumidors.

En aquest article parlem dels avantatges i funcionalitats de l’ampolla Vikan per a la recollida de condensats a la indústria alimentària.

 

 

Per què és important recollir els condensats?

A les zones més humides de qualsevol indústria alimentària, els líquids tendeixen a condensar-se en determinades superfícies, sent l’eixugat o evaporació molt més lenta.

Durant aquest procés, els bacteris poden trobar a les restes condensades el seu hàbitat preferit per créixer i reproduir-se.

La recollida de líquids condensats a la indústria alimentària té com a prinicpal funció agafar una mostra per poder analitzar-la posteriorment.

Així, podrem determinar si en aquestes restes hi ha presència o no de gèrmens per poder actuar a favor de la seguretat alimentària.

 

Com funciona l’ampolla Vikan per a la recollida de condensats?

 

 

Per poder utilitzar l’ampolla Vikan per a la recollida de condensats necessitem un mànec amb pas d’aigua i l’haragà o recollidor d’aigua Vikan per a condensats.

Quan connectem aquests tres productes creem tot un circuit per a la recollida de condensats.

Com funciona? Passem l’haragà o recollidor d’aigua per la zona on hem detectat que hi ha restes condensades. L’haragà absorbeix la matèria, que passa a través del mànec i finalment acaba caient en l’ampolla.

Perquè aquest procés funcioni és necessari que el mànec es trobi en posició inclinada i l’ampolla a la part inferior. Així garantirem que el condensat recollit del sostre o de les superfícies més altes caigui per inèrcia.

Existeixen dos models de mànecs amb pas d’aigua que poden utilitzar-se amb aquest producte. Un d’ells és extensible i arriba fins a gairebé dos metres vuitanta d’alçada.

 

 

Característiques de l’ampolla Vikan per a la recollida de condensats

L’ampolla està fabricada en plàstic polietilè i compta amb un acoblament metàl·lic que connecta fàcilment amb els diferents mànecs amb pas d’aigua.

Té una capacitat de 500ml, que és suficient per recollir una mostra de condensat i analitzar-la posteriorment.

La superfície de l’ampolla és blanca i no permet veure el que hi ha al seu interior, però sí que permet una extracció fàcil de la mostra de condensat.

Després del seu ús es recomana netejar-la, desinfectar-la i esterilitzar-la abans d’utilitzar-la novament.

Si vols més informació sobre l’ampolla Vikan per a la recollida de condensats, contacta amb nosaltres i un dels nostres experts t’assessorarà.